یکی از شبکه های اجتماعی که امروزه طرفداران زیادی دارد اینستاگرام است. این برنامه که برای به اشتراک گذاشتن عکس و فیلم ساخته شده است امروزه به برنامهای تبدیل شده که بیشتر افراد مقداری از وقت روزانه خود را صرف آن میکنند.

گاهی افراد به هر دلیلی تصمیم میگیرند اکانت اینستاگرام خود را حذف کنند. ما در این آموزش شما را با نحوه حذف اکانت یا دیلیت اکانت اینستاگرام آشنا میکنیم.

اولین نکتهای که باید بدانید تفاوت حذف اکانت با دیاکتیو کردن اکانت است. اگر می خواهید صرفا برای مدتی از اینستاگرام دور باشید و در اکانت خود فعالیتی نداشته باشید باید اکانتتان را دیاکتیو کنید اما اگر میخواهید تمامی پستها و فعالیتهایتان را حذف کنید باید دیلیت اکانت کنید. 

بسیاری از افراد برنامه اینستاگرام را روی موبایل خود نصب و استفاده میکنند به همین دلیل ما در اینجا نحوه حذف اکانت از موبایل را توضیح میدهیم.

نحوه حذف اکانت اینستاگرام

1-ابتدا باید وارد لینکی که برای حذف اکانت اینستاگرام ترتیب داده شده است شوید.

برای این کار کافیست در مرورگر تلفن همراه خود لینک https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent را تایپ کنید. بعد از ورود به این لینک، باید وارد اکانت مورد نظرتان شوید. نام کاربری و کلمه عبور خود را در جای مشخص شده تایپ کنید و وارد اکانتتان شوید.

2- پس از این صفحه ای باز می شود و دلیل حذف اکانت را از شما می خواهد. این کار برای آن است که مسئولین اینستاگرام با اشکالات احتمالی این برنامه آشنا شوند و آن را رفع کنند. اگر دلیل شما جزو دلایل مطرح شده است می توانید گزینه مربوطه را انتخاب کنید اما می توانید به سادگی something else را انتخاب کنید.

3-پس از این به صفحهای وارد میشوید که باید مجددا پسوورد یا همان کلمه عبور اکانت خود را وارد کنید. پس از اینکه پسوورد خود را وارد کردید میبینید که در پایین صفحه گزینه ای به رنگ قرمز وجود دارد. این گزینه به معنای حذف دائمی اکانت اینستاگرام است. آن را انتخاب کنید.

 برای اینکه احیانا اکانت شما از روی بیاحتیاطی حذف نشود و اینستاگرام اطمینان حاصل کند که واقعا میخواهید اکانت خود را حذف کنید، بعد از انتخاب این گزینه قرمز رنگ مجددا از شما سوال میشود که آیا واقعا

میخواهید اکانت خود را حذف کنید یا خیر. در این صفحه نیز گزینه yes یا بله را انتخاب کنید.


بعد از انجام این مراحل اکانت اینستاگرام شما برای همیشه حذف خواهد شد. 

نکاتی که باید در نظر داشته باشید این است که با حذف اکانت دیگر هرگز نمیتوانید پست یا فعالیتهایی که قبلا انجام داده اید را برگردانید. به همین خاطر بهتر است اول کاملا درباره حذف اکانت فکر کنید و بعد این کار را انجام دهید. همانطور که در بالا نیز اشاره شد شما میتوانید موقتا اکانت خود را غیرفعال کنید و بدین ترتیب اطلاعات خود را نیز حفظ کردهاید.  یک نکته دیگر این است که شما نمیتوانید مجددا پیجی با همان نام پیج سابق بسازید. این استراتژی اینستاگرام برای حذف اطلاعات افراد است.

آموزش حذف اکانت اینستاگرام 

این مطلب را به اشتراک بگذارید

آموزش تصویری و مرحله به مرحله یحذف اکانت تلگرام

آموزش بستن کامنت های اینستاگرام (Turn Off Commenting)

مطالب مرتبط

0 دیدگاه

ثبت دیدگاه